Общи условия

Правила за използване на www.northernhowl.com
 
Това са ПРАВИЛАТА за използване на www.northernhowl.com, включващи без ограничение ползването на всички услуги в сайта, както наличните така и тези, които могат да бъдат включени в по-късен момент. Моля, прочетете внимателно следващите редове. 
 
Натискайки отметката „Съгласен съм с условията за ползване " и завършвайки процеса на поръчка на стоки, вие заявявате че сте запознати и приемате всички правила като потребител на www.northernhowl.com, отговорен сте за вашите покупки и се съгласявате да спазвате всички условия за ползване на електронния магазин.
 
Регистрация и сигурност 
За да закупите продукт чрез www.northernhowl.com, вие трябва да въведете вярна, пълна и точна информация, така както Ви е поискана от формуляра. При избор на регистрация от Ваша страна ще трябва да изберете потребителско име и парола (акаунт). Вие сте напълно отговорен за запазване тайната на вашата парола. 
 
Отговорности
Като условие за ползване на www.northernhowl.com, ПОТРЕБИТЕЛЯТ се задължава към www.northernhowl.com, че няма да ползва предоставената му услуга за каквато и да е дейност, забранена от закона или неотговаряща на тези ПРАВИЛА.
 
Отказване или промяна на поръчка 
Ако искате да откажете направена вече поръчка, някой от продуктите в нея, или да замените даден продукт, изпратете ни запитване от формата за контакти или се обадете телефона възможно най-бързо, за да ни уведомите.
 
Гаранционни условия 
Всички стоки предлагани в www.www.northernhowl.com са нови. 
Осигурява се гаранционен и извънгаранционен сервиз за предлаганите продукти. Гаранционният срок е посочен под техническите данни на всеки продукт и е съобразени с  гаранционните условия на производителя.
При необходимост от гаранционен ремонт, клиентът е длъжен да представи гаранционна карта.
 
Не се приемат рекламации за повреди в следните случаи:
 
- неправилен транспорт, съхранение, инсталиране или експлоатация;

- химическо, механично или друго вредно въздействие;

- попадане на външни обекти в изделието;

- ако са направени опити за отстраняване на повредата от неупълномощени лица;

- при използване на продукта не по предназначение;

 
Съгласно ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ в 7 дневен срок считано от деня следващ получаването на стоката, Вие можете да се откажете от доставения от нас продукт и да го върнете в нашия офис или чрез куриер като транспортните разходи ще са за Ваша сметка. Върнатият продукт трябва да бъде със запазен търговски вид, в оригиналната си опаковка и със съпровождащата го документация.
 
Потребителят има право на рекламация при:
- констатирани липси;
- дефекти на стоката;

©Copyright 2011. Powered by OpenCart
ThemeGlobal.com - OpenCart Templates Club